Angående Kommentarer

 
När jag startade den här bloggen gav jag läsarna möjlighet att kommentera mina inlägg. Det tog inte så lång tid innan jag insåg att jag lade mer tid på att besvara kommentarer än på att skriva nya inlägg. Så jag tog beslutet att helt enkelt stänga av er möjlighet att kommentera.
 
Nu har jag dock kommit på andra tankar. Tanken från och med nu är att jag ska lämna kommentarsmöjligheten på så ni kan ventilera era åsikter. Men jag vill klargöra en sak först. Jag kommer bara att svara om jag verkligen har tid, om jag tycker att kommentaren är seriös och om den är framförd på ett någorlunda civiliserat sätt.
 
Jag vet att jag kommer att ta upp ämnen som kanske rör upp en del känslor, precis som det alltid gör när man till exempel skriver om bristerna i evolutionsteorin. Men om kommentarerna hålls på en respektfull nivå, även de kritiska, så kommer jag att fortsätta lämna möjligheten öppen.
 
Så skriv gärna en kommentar. Eller flera. Det vore roligt att höra era åsikter. Både positiva och negativa. Sprid gärna adressen till min blogg vidare. Och som sagt tro inte på vad jag skriver här. Kolla upp själva först. Läs mina citat från Bibeln i sin kontext och använd det intellekt ni fått. 
 

"Redan samma natt skickade bröderna i väg både Paulus och Silas till Berea. Så snart de kom dit gick de till judarnas synagoga. Folket där var öppnare än de i Tessalonike. De tog emot ordet med stor villighet och forskade varje dag i Skrifterna för att se om det stämde."
Apostlagärningarna 17:10‭-‬11 (Min understrykning) 

 
Jag hoppas vi hörs.
Allmänt | | Kommentera |
Upp